Условия за ползване | Златните рибки

Условия за ползване

Регистрация

При закупуване на продукти от zlatniteribki.bg регистрацията е задължителна. Това може да стане със създаване на нов профил или чрез профил във Facebook. Регистрирането е напълно безплатно и става като попълните коректно формата за регистрация. При попълване на електронната форма за регистрация, клиентът е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми данни.

 

Поръчка

zlatniteribki.bg приема поръчки по всяко време на седмицата и ги обработва всеки работен ден. След всяка получена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение и уточнения, ако са необходими.

На посочения от Вас e-mail адрес ще получите съобщение с всички данни за поръчката и статуса й. Моля проверете дали сте го получили и ако не сте (за всеки случай проверете и директория Спам в електронната си поща), се свържете с нас.

Поръчката се счита за потвърдена при приемане на условията от Клиента.

 

Плащане

Плащането се осъществява по следните начини:
- в брой на доставчика при приемане на поръчката, в случаите, когато е избрана такава опция съобразно тарифите

-в брой при получаване на поръчката в сладкарницата, когато е избрана такава опцияКлиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се задължава да заплаща продажната цена на закупената от него стока, както и транспортните разходи.

 

Приложимо право

По всички неуредени от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.

Copyright © 1992-2024 Сладкарница Златните рибки