Златните рибки | Златните рибки

Златните рибки

КОИ СМЕ НИЕ?

Щом вече четете тази страница, вие вече сте на правилното място!

В нашата малка по размери сладкарница сме големи в майсторлъка. Русенци знаят, че от 1992 година насам сладкарница „Златните рибки” е запазена марка за качество, естетика и бързо изпълнение на вкусни сладки изкушения. Всичко това постигаме с отличен майстор-сладкар, отдаден и сръчен персонал, добре оборудван производствен цех и с амбицията да сме винаги в крак със сладкарските тенденции.

Вие вече ни познавате - за нас сладкарството не е просто работа, а любов и изкуство.
 
 

КАКВО ПРАВИМ?

Създаваме наслада – на сетивата и на душата.
Вкусвайки нашите „изкушения”, ще разберете, че няколко грама калории в повече не могат да се сравнят с удоволствието от всяка хапка. Това е така, защото работим с утвърдени във времето рецепти и винаги с най-добрите съставки. Влагайки въображението и любовта си към сладкарството, произведенията ни носят страстта ни към безкомпромисно качество, иновации и невероятен вкус.

Продуктите на „Златните рибки” са винаги пресни, защото ние искаме да имате удивително изживяване всеки път, когато ни предпочетете – независимо дали за празник, за делничните моменти на отмора, семейно или бизнес тържество.

В нашата сладкарница държим не само на вкуса, но и на дизайна на сладките си продукти. Ние създаваме торти и лакомства, декорирани според вашите тематични събития (рожден ден, сватби, годишнини, бизнес тържества и всякакви хубави моменти). Всяко ваше желание и каприз могат да бъдат изпълнени и ако нищо не ви хрумва – ние ще развихрим таланта и въображението си и ще ви го доставим. Шоколад, плодове, лек крем според сезона - всичко това се диктува от вас – нашите любими клиенти.

Нашето пътуване в годините, подправено с ръчно приготвени сладки чудеса, продължава с планове и идеи, за да създадем още по-сладки изживявания за вас.

„Златните рибки” – различното сладко изживяване, до което имате лесен достъп. Ще се радваме да ви срещнем отново.

Copyright © 1992-2024 Сладкарница Златните рибки